ΑΠΩΛΕΙΑ ΜΑΡΙΟΥ ΡΑΦΑΗΛ

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο & το προσωπικό του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών  (Ε.Ι.Α.Σ.) εκφράζουμε τη μεγάλη μας λύπη για την απώλεια του Μάριου Ραφαήλ, ο οποίος διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. & Εντεταλμένος Σύμβουλος Σπουδών από  ιδρύσεως του Ινστιτούτου και για περισσότερα από είκοσι συναπτά έτη.
Ο Μάριος Ραφαήλ υπήρξε μία πολυσχιδής προσωπικότητα της εκπαιδευτικής, κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής. Διακρίθηκε σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δράσης και κέρδισε την καταξίωση που δικαιούται μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα. Πίστεψε και εργάστηκε ένθερμα και με ζήλο στο να καταστήσει το Ε.Ι.Α.Σ. ως τον αξιόπιστο εκπαιδευτικό φορέα της ασφαλιστικής αγοράς.
Ο Μάριος Ραφαήλ είχε διατελέσει Ομότιμος Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Είχε επίσης διατελέσει Πρόεδρος του Παγκοσμίου Οργανισμού Τουρισμού, Πρόεδρος και Γενικός Γραμματέας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), Πρόεδρος της Κοινωνικής Επιτροπής του Συμβουλίου της Ευρώπης και Γενικός Διευθυντής της “Ιονικής” Ασφαλιστικής Εταιρίας.
Είχε δημοσιεύσει βιβλία, μελέτες και άρθρα για κοινωνικά και οικονομικά θέματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η απώλεια του Μάριου Ραφαήλ θα είναι δυσαναπλήρωτη.
Όλοι οι άνθρωποι του ΕΙΑΣ εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας και τα θερμά και ειλικρινή  μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του για την απώλεια του αγαπημένου σε όλους μας Μάριου Ραφαήλ.
Το Δ.Σ. και οι εργαζόμενοι του ΕΙΑΣ αποφάσισαν, αντί στεφάνου, να ενισχύσουν με κατάθεση χρηματικού ποσού  το έργο του κοινωφελούς οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

                         Μιλτιάδης Νεκτάριος                                      Γιάννης Παπακωνσταντίνου
                       Πρόεδρος Δ.Σ. Ε.Ι.Α.Σ.                                     Γενικός Διευθυντής  Ε.Ι.Α.Σ.