Αρχική Σελίδα Νέα - Ανακοινώσεις Πρόσφατα Νέα ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ - ADVANCED COLLECTION TECHNIQUES

ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ - ADVANCED COLLECTION TECHNIQUES

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Το νέο ολοκληρωμένο πρόγραμμα «Προηγμένες Τεχνικές Διαχείρισης Απαιτήσεων» πραγματοποιείται για πρώτη φορά από το ΕΙΑΣ σε συνεργασία με την Εταιρία Cinsight.
To πρόγραμμα θα είναι διάρκειας 16 εκπαιδευτικών ωρών με έντονη διάδραση κατά την διάρκειά του και την χρήση παραδειγμάτων που διαμορφώνουν οι ίδιοι οι συμμετέχοντες, ώστε να υπάρχει ταύτιση μεταξύ της πραγματικής εμπειρίας του υπαλλήλου διαχείρισης και της κατεύθυνσης του σεμιναρίου.

Σκοπός του Προγράμματος:
είναι η ανάπτυξη ικανοτήτων που ενισχύουν το ρόλο του υπαλλήλου διαχείρισης απαιτήσεων και εξυπηρέτησης πελατών και τον προετοιμάζουν για αποτελεσματική επικοινωνία με τον πελάτη από την πρώτη κιόλας επικοινωνία. 
Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί με στόχο να εξυπηρετήσει την μετάδοση της τεχνογνωσίας με πρακτικό τρόπο, μέσα από το περιβάλλον εργασίας, με πραγματικά παραδείγματα και ρεαλιστικούς ρόλους.

To Πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στις παρακάτω ημερομηνίες:

 • Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου: 09:00 – 15:45
• Τρίτη 25 Φεβρουαρίου: 17:00 – 20:15
• Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου: 17:00 – 20:15

To Πρόγραμμα απευθύνεται:
σε έμπειρους υπαλλήλους που διαχειρίζονται τις απαιτήσεις της εταιρείας και έρχονται σε επαφή με τους οφειλέτες-πελάτες προκειμένου να πραγματοποιήσουν την είσπραξη. Μέσω του προγράμματος επιδιώκονται τα εξής:
• Καλύτερη εξυπηρέτηση του τελικού πελάτη
• Αποτελεσματική επικοινωνία και επίτευξη του στόχου από την πρώτη επαφή
• Γρήγορη ολοκλήρωση της κάθε επικοινωνίας
• Ανάπτυξη ομοιογενούς και προτυποποιημένου τρόπου λειτουργίας που επιτρέπει έλεγχο και οικονομίες κλίμακας.

Το Πρόγραμμα εκτός της θεωρίας θα περιλαμβάνει παραδείγματα και ασκήσεις.
Στη λήξη του προγράμματος θα υπάρχει εξεταστική διαδικασία για τηv πιστoπoίηση τωv γvώσεωv που αποκτήθηκαν.

Στους συμμετέχοντες του Προγράμματος θα χορηγηθεί κοινό Πιστοποιητικό παρακολούθησης από το ΕΙΑΣ και την Cinsight για το Πρόγραμμα που παρακολούθησαν. 

Διαβάστε περισσότερα - Αίτηση συμμετοχής