Αρχική Σελίδα Νέα - Ανακοινώσεις Πρόσφατα Νέα ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΥΚΛΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΙΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - Προθεσμία Υποβολής των Αιτήσεων μέχρι τέλος ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΥΚΛΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΙΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - Προθεσμία Υποβολής των Αιτήσεων μέχρι τέλος ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

        alt                   alt
       «ΕΡΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Ε.Ε.Α.»
   

Η Αστική Εταιρεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών «ΕΡΜΗΣ» σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών (ΕΙΑΣ) και όλους τους Φορείς Διαμεσολάβησης (ΕΑΔΕ), ανταποκρινόμενοι στις νέες προκλήσεις και ανάγκες της ασφαλιστικής αγοράς, προχώρησαν σε μια ουσιαστική συνεργασία φιλοδοξώντας να ανοίξουν νέα σελίδα στην εκπαίδευση όλων των βαθμίδων διαμεσολάβησης της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς.  Με το σκοπό αυτό σχεδίασαν μία σειρά από ενημερωτικά σεμινάρια αποκλειστικά για όλους τους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές (Ασφαλιστικούς Συμβούλους, Πράκτορες, Μεσίτες, Συντονιστές), μέλη της ΕΑΔΕ και του ΕΕΑ, καθώς και για υπαλλήλους των γραφείων διαμεσολάβησης.

Κατηγορίες Σεμιναρίων και Περίοδος Υλοποίησης:
Τα Σεμινάρια διαχωρίζονται στις εξής δύο κατηγορίες σεμιναρίων:
1) Βραχυχρόνια σεμινάρια με συγκεκριμένη θεματολογία, η οποία επισυνάπτεται.
2) Σεμινάρια LIMRA Producer Development Series (PDS) 201 & 202

Τα σεμινάρια ξεκίνησαν στις 17 Μαρτίου 2014 και θα ολοκληρωθούν έως τα μέσα Ιουνίου 2014.

• Η συγκέντρωση των αιτήσεων των ενδιαφερομένων για τα Σεμινάρια έχει ξεκινήσει από τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου με καταληκτική ημερομηνία   μέχρι τέλος  Aπριλίου 2014.

Κοινός στόχος αυτής της προσπάθειας είναι, στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, να προσφερθούν ουσιαστικά εκπαιδευτικά προγράμματα που θα ενισχύσουν τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής των πωλήσεων και θα συμβάλουν στην καλύτερη εξυπηρέτηση του Έλληνα ασφαλισμένου. Παράλληλα, μέσα από το πλαίσιο αυτής της  στοχευμένης εκπαίδευσης, θα μπορέσουμε να συμβάλλουμε στην αύξηση της παραγωγικότητας και αποτελεσματικότητας, στην εδραίωση των υγειών επαγγελματικών πρακτικών και στην εν γένει ανάπτυξη των δεξιοτήτων και ικανοτήτων των ανθρώπων που είναι εντεταλμένοι να προσφέρουν υπηρεσίες στον καταναλωτή. Τα Σεμινάρια αυτά απευθύνονται σε όλες τις βαθμίδες ασφαλιστικής διαμεσολάβησης και στους υπαλλήλους των γραφείων διαμεσολάβησης, που επιθυμούν να εμπλουτίσουν, διευρύνουν και εμβαθύνουν τις γνώσεις τους.

Διάρκεια & χώρος διεξαγωγής των Σεμιναρίων:
Στην κατηγορία των βραχυχρόνιων σεμιναρίων, το κάθε σεμινάριο είναι διάρκειας πέντε (5) εκπαιδευτικών ωρών και πραγματοποιείται σ’ ένα απόγευμα (ώρες 15:30 -20:00).
Στην κατηγορία των σεμιναρίων της LIMRA, το κάθε σεμινάριο είναι διάρκειας 24 εκπαιδευτικών ωρών,  πραγματοποιείται σε τρεις συνεχόμενες ημέρες (8 ώρες ανά ημέρα) και οδηγεί σε πιστοποίηση της LIMRA.

Όλα τα σεμινάρια διεξάγονται στο Εκπαιδευτικό Κέντρο του ΕΙΑΣ (Λ. Συγγρού 106, στον 5ο όροφο). Η θεματολογία των συγκεκριμένων σεμιναρίων επισυνάπτεται. Για τις ακριβείς ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής του κάθε σεμιναρίου θα αποσταλεί σχετική ενημέρωση σε όσους δηλώσουν συμμετοχή.  Σε όλους τους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης, όπου θα αναγράφεται η διάρκεια και ο τίτλος Προγράμματος που συμμετέχει ο κάθε εκπαιδευόμενος. Η παρακολούθηση είναι  υποχρεωτική και σε περίπτωση απουσίας δεν απονέμεται Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Προϋποθέσεις υλοποίησης Σεμιναρίων:
Ο κάθε ενδιαφερόμενος καλείται να επιλέξει τρία σεμινάρια, από τα οποία θα παρακολουθήσει ένα ή δύο σεμινάρια από τα 14 προτεινόμενα που επισυνάπτονται (και από τις δύο κατηγορίες σεμιναρίων), αναλόγως της ζήτησης και του πλήθους των ατόμων ανά σεμινάριο καθώς και της αναλογίας των διδάκτρων που τους αντιστοιχεί.

Πληροφορίες - Αίτηση συμμετοχής