Αρχική Σελίδα Νέα - Ανακοινώσεις Πρόσφατα Νέα IDI - Το νέο ετήσιο πρόγραμμα του ΕΙΑΣ αποκλειστικά για Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές

IDI - Το νέο ετήσιο πρόγραμμα του ΕΙΑΣ αποκλειστικά για Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Intermediary Development in Insurance (IDI) 2015 - Ανάπτυξη Διαμεσολαβητών Ασφαλιστικών Γραφείων

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών (ΕΙΑΣ) ανταποκρινόμενο στις νέες προκλήσεις της ασφαλιστικής βιομηχανίας και εμπνεόμενο από τη ιδέα της δια βίου μάθησης, σχεδίασε και θα υλοποιήσει για πρώτη φορά το νέο, πρωτοποριακό πρόγραμμα αποκλειστικά για  ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές «Intermediary Development in Insurance (IDI) 2015 - Ανάπτυξη Διαμεσολαβητών Ασφαλιστικών Γραφείων».

Το  7μηνο αυτό πρόγραμμα αποτελείται από πέντε ενότητες, τις οποίες καλύπτουν 17 εξειδικευμένοι εισηγητές, είναι συνολικής διάρκειας 150 ωρών απογευματινής διδασκαλίας σε 28 εβδομάδες (συνολικά 140 ώρες μαζί με 10 ώρες για τις γραπτές εξετάσεις).

Έναρξη : Το Πρόγραμμα αναμένεται να ξεκινήσει το Φεβρουάριου 2015  και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου 2015.

Στόχος του προγράμματος:
είναι, στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, να προσφερθούν ουσιαστικά εκπαιδευτικά προγράμματα που θα ενισχύσουν τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής των πωλήσεων και θα συμβάλλουν στην καλύτερη εξυπηρέτηση του Έλληνα ασφαλισμένου. Το ΕΙΑΣ θα μπορέσει να συμβάλλει στην αύξηση της παραγωγικότητας και αποτελεσματικότητας, στην εδραίωση των υγειών επαγγελματικών πρακτικών και στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων και ικανοτήτων των ανθρώπων που είναι εντεταλμένοι να προσφέρουν υπηρεσίες στον καταναλωτή.

Το πρόγραμμα απευθύνεται:
σε όλες τις βαθμίδες ασφαλιστικών διαμεσολαβητών  (ασφαλιστικούς συμβούλους, συντονιστές, πράκτορες και μεσίτες ασφαλίσεων), αλλά και σε νέους που ενδιαφέρονται να σταδιοδρομήσουν στην ασφαλιστική αγορά.

Αναλυτικές πληροφορίες του προγράμματος  (μαθήματα, δίδακτρα, αίτηση)