Αρχική Σελίδα Νέα - Ανακοινώσεις Πρόσφατα Νέα ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΖΗΜΙΩΝ ΚΛΑΔΟΥ ΠΥΡΟΣ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΖΗΜΙΩΝ ΚΛΑΔΟΥ ΠΥΡΟΣ

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Το Σεμινάριο «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΖΗΜΙΩΝ ΚΛΑΔΟΥ ΠΥΡΟΣ» θα είναι διάρκειας οκτώ (8) εκπ/κών ωρών και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Μαΐου 2014, 09:00 – 15:45

Εισηγητής του Σεμιναρίου θα είναι ο κ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΗΧΑΣ, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας «Μέντωρ Πραγματογνώμονες – Εκτιμητές – Μηχανικοί Α.Ε.», Chartered Surveyor – Valuer, FRICS, REV.

Ενδεικτικά αναφέρουμε τα θέματα τα οποία θα αναπτυχθούν:

• Σύγχρονες τάσεις ζημιών στον Κλάδο Πυρός στην Ελλάδα: Πορεία μέσα από την πολυπλοκότητα – Ο ρόλος του διακανονιστή – Ο ρόλος του διαμεσολαβούντος
• Πραγματογνώμονες – Πραγματογνωμοσύνες: Loss Adjusters – Loss Assessors – Τεχνικοί Σύμβουλοι
• Ερευνητές – Επιστημονικά Κέντρα –Εργαστήρια – Θεσμικοί που εμπλέκονται στις εκτιμήσεις ζημιών περιουσίας
• Στατιστικά ζημιών
• Παραδείγματα ζημιών (καταιγίδα / θύελλα - πλημμύρα – φωτιά – κλοπή – σεισμός - διακοπή λειτουργίας επιχείρησης κ.ά.)
• Βασικά στοιχεία εκτιμητικής για ασφαλιστική χρήση (κτίριο – περιεχόμενο).

Σκοπός του Σεμιναρίου:
Είναι η όσο το δυνατόν πληρέστερη ενημέρωση των στελεχών που ασχολούνται με τις εμπράγματες ασφαλίσεις στην εκτίμηση και το διακανονισμό ζημιών, με έμφαση σε όσα πρέπει  να εστιάζουν όλοι οι εμπλεκόμενοι με τις αποζημιώσεις στη σύγχρονη εποχή. Έμφαση θα δοθεί σε μελέτες περιπτώσεων.

Το Σεμινάριο ενδιαφέρει:
τα αρμόδια στελέχη των ασφαλιστικών εταιριών και τους Ασφαλιστικούς Διαμεσολα-βητές για την επιμόρφωσή τους στο θέμα των εκτιμήσεων και του διακανονισμού ζημιών Πυρός. Απευθύνεται κυρίως σε εργαζόμενους ασφαλιστικών εταιριών που ασχολούνται κυρίως με τις αποζημιώσεις εμπράγματων ασφαλίσεων, αλλά και σε αυτούς που ασχολούνται με την ανάληψη των αντιστοίχων κινδύνων, ώστε να αποκτήσουν σφαιρικότερη αντίληψη του αντικειμένου τους. Απευθύνεται επίσης και στους παραγωγικούς συνεργάτες Ασφαλιστικών Εταιριών που προσφέρουν και προωθούν ασφαλιστικές καλύψεις εμπράγματων ασφαλίσεων στους πελάτες τους.

Διαβάστε περισσότερα - Αίτηση συμμετοχής