Αρχική Σελίδα Νέα - Ανακοινώσεις Πρόσφατα Νέα MANAGEMENT & ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ - ΟI ΔΥΟ ΝΕΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΤΗΣΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΙΑΣ

MANAGEMENT & ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ - ΟI ΔΥΟ ΝΕΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΤΗΣΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΙΑΣ

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Το ΕΙΑΣ δίνει τη δυνατότητα στα ενδιαφερόμενα Στελέχη να παρακολουθήσουν το νέο, πλήρως επανασχεδιασμένο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφαλιστικών σπουδών «Executive Development in Insurance (EDI) 2014 - Ανάπτυξη Στελεχών Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων» που υλοποιεί ήδη το ΕΙΑΣ από τον Μάρτιο 2014,  και κατά ενότητες. Οι ενότητες έχουν και τη μορφή Σεμιναρίων αναλόγου διάρκειας, όπου παρέχεται βεβαίωση του ΕΙΑΣ για την επιτυχή παρακολούθησή τους.
Οι δύο επόμενες -συναφείς- ενότητες αναφέρονται σε MANAGEMENT (30 ώρες) [Ρόλος, Σημασία & Βασικές Λειτουργίες του Management, Άσκηση Ηγεσίας - Leadership και Coaching, Διοίκηση Επιχειρησιακής Aπόδοσης (ΔΕΑ) και Balanced Scorecard, Ολική Ποιότητα στο Management, Project Management, Stress Management και Αντιμετώπιση Κρίσεων] και ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ (20 ώρες) [Βασικές Αρχές Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, Οργανωσιακή Συμπεριφορά / Οργάνωση και Στοχοθεσία, Εργασιακή Ψυχολογία και Συμπεριφορά, Συναισθηματική Νοημοσύνη] και θα διεξαχθούν σε δέκα 5ωρα μαθήματα.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΕΙΑΣ (Λ. Συγγρού 106, 5ο όροφο), στις παρακάτω ημερομηνίες και ώρες 16:15 -20:30.

5η ΕΝΟΤΗΤΑ:  MANAGEMENT (30h)                                             6η ΕΝΟΤΗΤΑ: ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ (20h)    
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ & ΩΡΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ (16:15–20:30)                 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ & ΩΡΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ (16:15–20:30)  
                           
• Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου                                                                 ● Δευτέρα 20 Οκτωβρίου
• Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου                                                                  ● Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 
• Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου                                                                  ● Δευτέρα 3 Νοεμβρίου
• Τετάρτη 8 Οκτωβρίου                                                                       ● Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 
• Δευτέρα 13 Οκτωβρίου
• Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 
 
Οι Αιτήσεις των υποψηφίων, μαζί με την καταβολή των διδάκτρων, θα γίνονται δεκτές μέχρι την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014.

Το 9μηνο αυτό πρόγραμμα αποτελείται συνολικά από οκτώ ενότητες, τις οποίες καλύπτουν 39 εξειδικευμένοι εισηγητές, και είναι διάρκειας 250 ωρών απογευματινής διδασκαλίας σε 33 εβδομάδες (συνολικά 280 ώρες μαζί με 30 ώρες για τις γραπτές εξετάσεις και τις συναντήσεις για την πτυχιακή εργασία). Το Πρόγραμμα ξεκίνησε στα μέσα Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί στα μέσα Δεκεμβρίου 2014.

Πλεονεκτήματα Προγράμματος:
• Πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης, με υψηλή εξειδίκευση.
• Επαγγελματική αναγνώριση των γνώσεων και των δεξιοτήτων του στελέχους στην ασφαλιστική αγορά.
• Απόκτηση πιστοποιητικού σπουδών ετησίου προγράμματος ΕΙΑΣ.
• Ανανέωση και εκσυγχρονισμός των επαγγελματικών γνώσεων των στελεχών.
• Ενίσχυση δυνατοτήτων σπουδαστών για επαγγελματική και ενδοεπιχειρησιακή εξέλιξη και αύξηση αποτελεσμάτων της οικονομικής δραστηριότητάς τους. 
• Οι γνώσεις που θα αποκτήσουν οι απόφοιτοι θα τους δώσουν τη δυνατότητα να γίνουν πιο αποτελεσματικοί και αποδοτικοί στην καθημερινή τους εργασία, να προτείνουν αξιόπιστες λύσεις σε επιχειρησιακά προβλήματα.
• Το πρόγραμμα πραγματοποιείται μόνο απογευματινές ώρες.
• Καταβολή διδάκτρων σε δόσεις.
• Συμμετοχή των σπουδαστών στα σεμινάρια που πραγματοποιεί το ΕΙΑΣ, κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους στο συγκεκριμένο πρόγραμμα , με έκπτωση 50%.

Το πρόγραμμα απευθύνεται:
σε εργαζόμενους σε ασφαλιστικές επιχειρήσεις (ασφαλιστικές εταιρίες, πρακτορεία, γραφεία διαμεσολάβησης) και σε  έμπειρους επαγγελματίες (πράκτορες, μεσίτες ασφαλίσεων, ασφαλιστικούς συμβούλους, συντονιστές), που επιθυμούν να συστηματοποιήσουν και να εκσυγχρονίσουν τις γνώσεις τους, προκειμένου να βελτιώσουν τις επαγγελματικές τους προοπτικές.

ΚΟΣΤΟΣ ΕΝΟΤΗΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Το δικαίωμα συμμετοχής και για τις δύο ανωτέρω ενότητες, συνολικής διάρκειας 50 εκπαιδευτικών ωρών, διαμορφώνεται για τις εταιρίες-μέλη του ΕΙΑΣ σε 720€/άτομο.
Για πολλαπλές συμμετοχές παρέχεται έκπτωση 10% και η τιμή διαμορφώνεται στα 650€/άτομο
.
Τέλος, στα φυσικά πρόσωπα παρέχεται έκπτωση 17% και η τιμή διαμορφώνεται στα 600€/άτομο.

Διαβάστε περισσότερα - Αίτηση συμμετοχής