Αρχική Σελίδα Νέα - Ανακοινώσεις Πρόσφατα Νέα Μπορείτε και τώρα να ξεκινήσετε το νέο Μάστερ ΕΙΑΣ-ALBA σε INSURANCE RISK MANAGEMENT (IRM)

Μπορείτε και τώρα να ξεκινήσετε το νέο Μάστερ ΕΙΑΣ-ALBA σε INSURANCE RISK MANAGEMENT (IRM)

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Ως γνωστόν, το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών (ΕΙΑΣ) σε συνεργασία με το ALBA Graduate Business School σχεδίασαν από κοινού και ήδη υλοποιούν -από τις 3 Νοεμβρίου 2014- το νέο Master of Science (MSc) σε Insurance Risk Management (IRM), που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Το ΕΙΑΣ, σε συνεργασία με το ALBA Graduate Business School, γνωστοποιούν στους ενδιαφερόμενους ότι υπάρχει η δυνατότητα να ολοκληρώσουν το Μεταπτυχιακό αυτό Πρόγραμμα ξεκινώντας την παρακολούθηση των μαθημάτων στις 7 Ιανουαρίου 2015.  Διευκρινίζεται ότι τα πρώτα δύο μαθήματα, που ήδη ολοκληρώθηκαν, θα έχουν τη δυνατότητα να τα παρακολουθήσουν κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους εντός του 2015.

Η συνεργασία πιστοποιεί την πεποίθηση των δύο οργανισμών για την σημαντική αξία του συνδυασμού επιχειρηματικής θεωρίας και πράξης. Με το σκεπτικό αυτό, οι δύο οργανισμοί συνένωσαν τις δυνάμεις τους για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκπαιδευτικών αναγκών της επιχειρηματικής κοινότητας στον κλάδο των ασφαλειών. Το ALBA ως ένα υψηλής ποιότητας Εκπαιδευτικό Ίδρυμα στη διοίκηση επιχειρήσεων επιδιώκει πάντα συνεργασίες με κορυφαία πανεπιστήμια και οργανισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό και αναπτύσσει προγράμματα τα οποία πιστοποιούνται από διεθνείς οργανισμούς πιστοποίησης, όπως το EPAS - EFMD και το AMBA. Θεωρούμε ότι η συνεργασία των δύο οργανισμών, του ΕΙΑΣ και του ALBA, είναι στρατηγικής συμμαχίας και θα έχει πολύ σημαντικό αντίκτυπο τόσο σε ακαδημαϊκό επίπεδο όσο και στην ακόμα καλύτερη σύνδεση των αποφοίτων με την ασφαλιστική αγορά εργασίας.

 

Επίσης, δίνεται η δυνατότητα σε ενδιαφερόμενα στελέχη να παρακολουθήσουν ως non-degree students μεμονωμένα μαθήματα του Μάστερ, υπό τη μορφή Σεμιναρίων 28 ωρών με την πιστοποίηση / κοινή βεβαίωση ΕΙΑΣ & ALBA για την επιτυχή παρακολούθησή τους μετά από εξεταστική διαδικασία.
 
Τα δύο μαθήματα που θα διεξαχθούν το πρώτο δίμηνο του 2015 είναι το MANAGING PEOPLE & ORGANIZATIONS και το FINANCIAL MANAGEMENT. Το κόστος συμμετοχής για κάθε ένα μάθημα 28 ωρών ανέρχεται σε 800€. Οι Αιτήσεις Εγγραφής των υποψηφίων για τα δύο αυτά μαθήματα θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη σχετική ανακοίνωση