Αρχική Σελίδα Νέα - Ανακοινώσεις Πρόσφατα Νέα ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΟΤΥΠΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ (ΔΠΧΑ / ΔΛΠ / IFRS)

ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΟΤΥΠΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ (ΔΠΧΑ / ΔΛΠ / IFRS)

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

                                                  - ΑΝΑΛΥΣΗ & ΕΡΜΗΝΕΙΑ                                             

                             σε συνεργασία του ΕΙΑΣ με την DELOITTE ACADEMY

 

alt     alt

Το ΕΙΑΣ, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες της ασφαλιστικής αγοράς, ανάπτυξε σε συνεργασία με την DELOITTE, εταιρία που διαθέτει διεθνή εμπειρία και τεχνογνωσία ανήκοντας σε ένα από τα μεγαλύτερα παγκόσμια δίκτυα ελεγκτικών εταιριών, ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τα ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΟΤΥΠΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ (ΔΠΧΑ/ΔΛΠ/IFRS) με έμφαση στη λειτουργία των ασφαλιστικών επιχειρήσεων.

Σκοπός & οφέλη προγράμματος:
Ο σκοπός του προγράμματος είναι να κατανοήσουν οι συμμετέχοντες τις βασικές αρχές των σημαντικότερων και απαραίτητων για τη σύνταξη οικονομικών καταστάσεων ασφαλιστικών εταιριών ΔΠΧΑ και ΔΛΠ, καθώς και να μπορούν να τα εφαρμόζουν στην πράξη. Έμφαση θα δοθεί στην ανάλυση και ερμηνεία των ΔΠΧΑ/ΔΛΠ, που άπτονται άμεσα της σύνταξης των οικονομικών καταστάσεων ασφαλιστικών εταιριών.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε στελέχη Εταιριών που επιθυμούν να λάβουν βασικές γνώσεις ανάλυσης και ερμηνείας συγκεκριμένων ΔΠΧΑ/ΔΛΠ αναφορικά με τη σύνταξη οικονομικών καταστάσεων ασφαλιστικών εταιριών.

 

ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Το πρόγραμμα είναι διάρκειας 44 εκπαιδευτικών ωρών διδασκαλίας (11 απογεύματα σε 6 εβδομάδες), με διδασκαλία δύο απογεύματα την εβδομάδα (Δευτέρα και Πέμπτη), και ώρες 16:30 -19:45.

Έναρξη προγράμματος: Δευτέρα 20 Απριλίου 2015
Λήξη προγράμματος: Πέμπτη 28 Μαϊου 2015

 

Παρουσίαση και Υλικό Σεμιναρίου:
Το εκπαιδευτικό υλικό είναι κατάλληλα δομημένο και επίκαιρο, με διαρκή γνωστική υποστήριξη σχετικά με όλες τις τρέχουσες εξελίξεις γύρω από τα ΔΠΧΑ.

Η μέθοδος της παρουσίασης βασίζεται σε ένα κατάλληλα δομημένο πρόγραμμα εισηγήσεων με την χρήση ειδικά διαμορφωμένων παρουσιάσεων. Όλες οι εισηγήσεις θα γίνουν στα ελληνικά, ενώ οι παρουσιάσεις (που θα δοθούν και στους συμμετέχοντες) θα είναι στα αγγλικά. 

Η κάθε ενότητα του σεμιναρίου ξεκινά με την παρουσίαση των αρχών και του τεχνικού περιεχομένου του κάθε προτύπου και συνεχίζεται με την παρουσίαση πρακτικών εφαρμογών μέσω παραδειγμάτων, ασκήσεων και περιπτωσιολογικών μελετών. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται η καλύτερη κατανόηση και εμπέδωση του ουσιαστικού περιεχομένου των υπό εξέταση προτύπων.

Στο τέλος του προγράμματος θα απονεμηθεί Πιστοποιητικό Σπουδών ύστερα από σύντομη εξεταστική διαδικασία.

 

ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Και οι δέκα διδάσκοντες στο Πρόγραμμα αυτό είναι έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη της πολυεθνικής ελεγκτικής εταιρίας DELOITTE, με μεγάλη εξειδίκευση στα ΔΠΧΑ / ΔΛΠ.

Αναλυτικά οι διδάσκοντες στο Πρόγραμμα είναι οι εξής:
• κα Δέσποινα Ξενάκη, Certified Auditor, Partner Deloitte
• κα Άννα Μυτιληναίου, Certified Auditor, Principal Deloitte
• κ. Γιώργος Λιούμπας, Certified Auditor, Senior Manager Deloitte
• κ. Βασίλης Μίζιος, Tax Specialist, Senior Manager Deloitte
• κ. Βασίλης Αγγέλου, Certified Actuarial Specialist, Senior Manager Deloitte
• κ. Δημήτρης Καραμπάτσος, Certified Auditor, Senior Manager Deloitte
• κ. Χρήστος Μαντόπουλος, Auditor, Manager Deloitte
• κα Έλενα Σταθοπούλου, Auditor, As. Manager Deloitte
• κ. Απόστολος Κοκκινέλης, Auditor, As. Manager Deloitte
• κ. Γιώργος Ευσταθίου, Auditor, Supervisor Deloitte

 

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ & ΩΡΑΡΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ
Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΕΙΑΣ (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος), δύο απογεύματα την εβδομάδα (Δευτέρα και Πέμπτη) και ώρες 16:30-19:45.

 

ΚΟΣΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Τα συνολικά δίδακτρα του προγράμματος ανέρχονται σε €900 για εργαζόμενους εταιριών. Για πολλαπλές συμμετοχές (άνω των δύο ατόμων) παρέχεται έκπτωση 10% και το κόστος διαμορφώνεται σε €810.

Ειδικά για ανέργους, φοιτητές & φυσικά πρόσωπα το κόστος διαμορφώνεται στα €800 και μπορεί να καταβληθεί σε δύο δόσεις (α’ δόση: €400 με την κατάθεση της αίτησης συμμετοχής, β’ δόση: €400 μέχρι 8 Μαΐου 2015).

 

Διαβάστε περισσότερα - Αίτηση συμμετοχής