Αρχική Σελίδα Νέα - Ανακοινώσεις Πρόσφατα Νέα Webinar: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΙΝΔΥΝΩΝ_30/3/2015

Webinar: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΙΝΔΥΝΩΝ_30/3/2015

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

     alt                                                                                  

                                                                  Στοιχεία webinar

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΙΝΔΥΝΩΝ
Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015, ώρα: 18.00 – 20.00

Εισηγήτρια:  Μυρτώ Χαμπάκη
Οικονομολόγος, Υπεύθυνη Οικονομικών Θεμάτων & Κλάδου Ζωής
της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (Ε.Α.Ε.Ε.).

Σκοπός του webinar
Η κατάρτιση  και  η  ενίσχυση των  γνώσεων  στελεχών  στον  τομέα  της  Διαχείρισης  Κινδύνων  μεδεδομένη την αλλαγή στο νομικό πλαίσιο του Κλάδου από την 1.1.2016 , το οποίο ενσωματώνει την έννοια της Διαχείρισης Κινδύνων σε όλους τους τομείς των ασφαλιστικών εργασιών. Μέσα από τηνανάλυση των διαφόρων κατηγοριών κινδύνου, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να αναγνωρίζουνκαι να αξιολογούν και να αντιμετωπίζουν υπάρχοντες και ενδεχόμενους κινδύνους που άπτονταιστον τομέα της εργασίας τους.

Σε ποιους απευθύνεται το webinar
Σε στελέχη που είτε εφαρμόζουν διαδικασίες σχετικές με το θέμα είτε θέλουν να επιμορφωθούν για  αυτές,  με  στόχο  τη  μελλοντική  εφαρμογή  τους  στον  τομέα  της  εργασίας  τους,  αλλά  και γενικότερα σε όσους ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους πάνω στο συγκεκριμένοθέμα.

 

Θεματολογία
• Εισαγωγή στη Διαχείριση Κινδύνων
• Βασικές Κατηγορίες Κινδύνων
• Διαδικασία Διαχείρισης Κινδύνων (αναγνώριση, αξιολόγηση, ποσοτικοποίηση, μείωση, παρακολούθηση, αναθεώρηση κινδύνων)
• Τμήμα Διαχείρισης Κινδύνων
• Λειτουργία Διαχείρισης Κινδύνων (πολιτικές, διεργασίες κλπ)
• Σχέση και διάδραση του Τμήματος Διαχείρισης Κινδύνων με άλλες λειτουργίες της ασφαλιστικής επιχείρησης
• Η Διαχείριση Κινδύνων υπό το πρίσμα του Solvency II

 

 

Κόστος webinar:  25€
Δηλώστε συμμετοχή

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα Εισηγήτριας
Η κα Μυρτώ Χαμπάκη είναι πτυχιούχος Οικονομικών του Leicester University της Αγγλίας και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο Ευρωπαϊκών και Ομοσπονδιακών Σπουδών από το ίδιο Πανεπιστήμιο. Είναι κάτοχος Διπλώματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από την Αρχή Βιομηχανικής Κατάρτισης Κύπρου και έχει παρακολουθήσει εξειδικευμένα προγράμματα εκπαίδευσης στελεχών (executive education) του INSEAD Business School και του Oxford University.
Τα τελευταία 20 χρόνια εργάστηκε σε διάφορες θέσεις ευθύνης στον συμβουλευτικό, τον τραπεζικό και τον ασφαλιστικό χώρο. Σήμερα εργάζεται ως Υπεύθυνη Οικονομικών Θεμάτων & Κλάδου Ζωής στην Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος με κύριο αντικείμενο εργασίας την Οδηγία «Solvency II», με την εξέλιξη της οποίας ασχολείται από το 2006. Είναι μέλος της Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής για την προσαρμογή της Οδηγίας Solvency II  στην Ελληνική νομοθεσία και μέλος της Solvency II Steering Group της Insurance Europe.
Παράλληλα, διδάσκει εξειδικευμένα σεμινάρια σε στελέχη (είναι βασική συνεργάτιδα του ΕΙΑΣ, αλλά και σε HFPA, KPMG, EEA, Insurance Webinars), ενώ έχει διατελέσει επιστημονική συνεργάτιδα και εισηγήτρια σε σχετικά με το αντικείμενό της συνέδρια των Financial Times στην Ελλάδα.

PROMOCARD