Αρχική Σελίδα Νέα - Ανακοινώσεις Πρόσφατα Νέα ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΤΕΣ_ 13 & 14/5/2015

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΤΕΣ_ 13 & 14/5/2015

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

altΤο Σεμινάριο είναι διάρκειας δώδεκα (12) εκπαιδευτικών ωρών και θα πραγματοποιηθεί στις παρακάτω ημερομηνίες:
• Τετάρτη 13 Μαΐου 2015, 09:30 – 15:30
• Πέμπτη 14 Μαΐου 2015, 16:00 – 20:15

Εισηγητής του Σεμιναρίου είναι ο κ. Πέτρος Κωνσταντινίδης, Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός.

Σκοπός του Σεμιναρίου:
το Σεμινάριο έχει ως σκοπό τη βελτίωση των δεξιοτήτων του εξειδικευμένου προσωπικού των ασφαλιστικών εταιριών στην παρακολούθηση των στοιχείων του ατυχήματος, βάσει συγκεκριμένων εμπειρικών τεχνικών αξιολόγησης, με στόχο την ελαχιστοποίηση των καταβλητέων αποζημιώσεων.

 

Ενδεικτικά αναφέρουμε τα θέματα που θα αναπτυχθούν κατά τη διάρκεια του Σεμιναρίου:

• Ζητούμενα στοιχεία έρευνας από τον πραγματογνώμονα για τη βέλτιστη αρχική εκτίμηση συνθηκών του ατυχήματος (αυτοψίες, φωτογράφηση, μετρήσεις, πληροφορίες κλπ.)
• Εμπειρικές τεχνικές αναγνώρισης των κρίσιμων παραμέτρων ενός ατυχήματος στην προσπάθεια προσδιορισμού του βαθμού υπαιτιότητας (εισαγωγή στους φυσικούς νόμους της επιστήμης των συγκρούσεων, κινηματική συμπεριφορά μαζών οχημάτων και πεζών, παράγοντες που επιδρούν σε μία σύγκρουση, ερμηνεία παραμορφώσεων κλπ.)
• Αντίκρουση ισχυρισμών αγωγής ως ανεπαρκείς και αβάσιμοι τεχνικά, μέσω ορθής επιστημονικής ανάλυσης των συνθηκών του ατυχήματος, (ερμηνεία μηχανισμών σύγκρουσης κ.λ.π.).
• Ποικίλα χαρακτηριστικά παραδείγματα (case studies) ανάλυσης συνθηκών ατυχήματος που ανατρέπουν την απατηλή εντύπωση περί συνθηκών.
• Ποικίλα χαρακτηριστικά παραδείγματα  (case studies) κατασκευασμένων ατυχημάτων που αποκαλύπτουν την προσπάθεια εξαπάτησης της εταιρίας.

 

Το Σεμινάριο απευθύνεται:
σε υπαλλήλους ασφαλιστικών εταιριών, μεσιτικών και πρακτορειακών εταιριών που ασχολούνται με το διακανονισμό ζημιών του Κλάδου Αυτοκινήτων και οι οποίοι επιθυμούν να αποκτήσουν και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους πάνω στα θέματα του Σεμιναρίου.  Το Σεμινάριο είναι επίσης χρήσιμο να το παρακολουθήσουν, εφ΄όσον επιθυμούν και διαμεσολαβητές όλων των βαθμίδων.

Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Παρασκευή 8 Μαΐου 2015.

 

Δικαίωμα Συμμετοχής στο Σεμινάριο:
• 140€
για τα μέλη του Ε.Ι.Α.Σ. 
• 160€ για τα μη μέλη

 

Διαβάστε περισσότερα - Αίτηση συμμετοχής