Αρχική Σελίδα Νέα - Ανακοινώσεις Πρόσφατα Νέα ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΕΔΟΥ Α΄ & Δ΄ ΤΗΣ ΤτΕ_Μάϊος 2015

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΕΔΟΥ Α΄ & Δ΄ ΤΗΣ ΤτΕ_Μάϊος 2015

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

altΤο ΕΙΑΣ οργανώνει φροντιστηριακά προγράμματα για την ολοκληρωμένη και σωστή προετοιμασία των υποψηφίων για τις εξετάσεις των Πιστοποιητικών Επιπέδου Α’και Δ’, διάρκειας 24 και 26 εκπαιδευτικών ωρών αντίστοιχα, και θα πραγματοποιηθούν στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΕΙΑΣ (Λ. Συγγρού 106, 5° όροφος) στις παρακάτω ημερομηνίες:

Για το Πιστοποιητικό Επιπέδου Α΄ (24 ώρες)
• Δευτέρα 8 Ιουνίου  2015:      14:00 – 20:00 (7 ώρες)
• Τρίτη 9 Ιουνίου 2015:            14:00 – 20:00 (7 ώρες)
• Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015:   15:00 – 20:00 (6 ώρες)
• Τρίτη 23 Ιουνίου 2015:   15:00 – 18:15 (4 ώρες) επανάληψη & test προσομοίωσης

Για το Πιστοποιητικό Επιπέδου Δ΄(26 ώρες) οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν την συνημμένη Δήλωση Ενδιαφέροντος ώστε να τους αποσταλεί το αναλυτικό πρόγραμμα. 

Οι εξετάσεις πιστοποίησης γνώσεων (αντ) ασφαλιστικών διαμεσολαβητών Επιπέδου Α΄ και Δ΄ σύμφωνα με την Πράξη Εκτελεστικής Επιτροπής 16/21.5.2013 και την Πράξη Εκτελεστικής Επιτροπής 46/4.12.2014 , θα διεξαχθούν στην Αθήνα το Σάββατο 27 Ιουνίου 2015.

 

Τα θέματα διδασκαλίας για το πιστοποιητικό Επιπέδου Α΄, θα καλύψει η κα Κωνσταντίνα Λόντου, Νομικός, τ.Διευθύντρια του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Τα φροντιστηριακά προγράμματα περιλαμβάνουν: 
• Παραδόσεις της ύλης που θα εξεταστούν οι υποψήφιοι
• Προσομοίωση των εξετάσεων με το νέο σύστημα
Το ΕΙΑΣ για τη σωστή προετοιμασία των υποψηφίων για τις εξετάσεις του πιστοποιητικού επιπέδου Α΄της ΤτΕ, δίνει τη δυνατότητα να εξασκηθούν όσες φορές επιθυμούν σε μια σειρά από ηλεκτρονικά τεστ αυτοαξιολόγησης, εμπεριέχοντας το σύνολο των ερωτήσεων που δημοσίευσε η ΤτΕ.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ: Στους συμμετέχοντες θα διανεμηθεί εκπαιδευτικό υλικό που θα περιλαμβάνει την ύλη στην οποία θα εξεταστούν οι υποψήφιοι, και συγκεκριμένα:
• Νέο επικαιροποιημένο Εγχειρίδιο ΕΙΑΣ «Η Ιδιωτική Ασφάλιση» έκδοση 2015.
Στους συμμετέχοντες του προγράμματος θα διανεμηθεί η νέα έκδοση του βιβλίου του ΕΙΑΣ «Ιδιωτική Ασφάλιση».  Το νέο βιβλίο αποτελεί ένα σύγχρονο, πλήρως επικαιροποιημένο, εκπαιδευτικό εργαλείο για τους μελλοντικούς ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές στο πλαίσιο των εξετάσεων πιστοποίησης της ΤτΕ, αφού καλύπτει πλήρως την εξεταστέα ύλη.
• Περιληπτικές σημειώσεις που εστιάζουν στα κύρια σημεία της ύλης στην οποία θα εξεταστούν.
• Παραδόσεις εξεταστέας ύλης (τράπεζα ερωτήσεων που δημοσίευσε η ΤτΕ)
• Προσομοίωση των εξετάσεων με το νέο σύστημα
•    Προσωπικός κωδικός πρόσβασης για τα ηλεκτρονικά τεστ αυτό-αξιολόγησης, που εμπεριέχουν το σύνολο των ερωτήσεων της ύλης που δημοσίευσε η Τράπεζα της Ελλάδος στην νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα e-learning του ΕΙΑΣ http://eias-elearning.gr

Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Παρασκευή 29 Μαΐου 2015.

Δικαίωμα Συμμετοχής:
Για το Πιστοποιητικό Επιπέδου Α’ το δικαίωμα Συμμετοχής ορίζεται στα 240€
Για τις Εταιρίες που θα έχουν συμμετοχή άνω των 2 ατόμων σε αυτό το πρόγραμμα, τα δίδακτρα
διαμορφώνονται στα 220€ ανά άτομο.

Για το Πιστοποιητικό Επιπέδου Δ’ το δικαίωμα Συμμετοχής ορίζεται στα 250€
Για τις Εταιρίες που θα έχουν συμμετοχή άνω των 2 ατόμων σε αυτό το πρόγραμμα, τα δίδακτρα
διαμορφώνονται στα 230€ ανά άτομο.

Στο κόστος των διδάκτρων συμπεριλαμβάνεται και το κόστος του βιβλίου του ΕΙΑΣ «Ιδιωτική Ασφάλιση», αποκλειστικά για τους συμμετέχοντες των φροντιστηριακών προγραμμάτων του ΕΙΑΣ.

Διαβάστε περισσότερα – Αίτηση συμμετοχής