Αρχική Σελίδα Νέα - Ανακοινώσεις Πρόσφατα Νέα ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ Α΄ & «ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ» (νέο βιβλίο ΕΙΑΣ)

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ Α΄ & «ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ» (νέο βιβλίο ΕΙΑΣ)

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

altΤο Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών οργανώνει φροντιστηριακό πρόγραμμα για την ολοκληρωμένη και σωστή προετοιμασία των υποψηφίων για τις εξετάσεις που διενεργεί η ΤτΕ για την απόκτηση του Πιστοποιητικού Επιπέδου Α’, διάρκειας 24 εκπαιδευτικών ωρών που θα πραγματοποιηθεί στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΕΙΑΣ (Λ. Συγγρού 106, 5° όροφος) στις 8,9,10 & 23 Ιουνίου.

 

Οι υποψήφιοι μπορούν να προμηθευτούν από το ΕΙΑΣ το νέο επικαιροποιημένο Εγχειρίδιο του ΕΙΑΣ «Η Ιδιωτική Ασφάλιση» ( έκδοση 2015).

Στο εγχειρίδιο αυτό επιχειρείται μια συνολική θεώρηση όλων των θεμάτων που αφορούν στο σύγχρονο κόσμο της ασφαλιστικής  αγοράς. Το νέο βιβλίο αποτελεί ένα σύγχρονο, πλήρως επικαιροποιημένο, εκπαιδευτικό εργαλείο για τους μελλοντικούς ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές στο πλαίσιο των εξετάσεων πιστοποίησης της ΤτΕ, αφού καλύπτει πλήρως την εξεταστέα ύλη.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα και τις εξετάσεις στο site του ΕΙΑΣ www.eias.gr

Οι εξετάσεις πιστοποίησης γνώσεων (αντ)ασφαλιστικών διαμεσολαβητών Επιπέδου Α΄ και Δ΄, θα διεξαχθούν στην Αθήνα το Σάββατο 27 Ιουνίου 2015.  

Διαβάστε περισσότερα