Αρχική Σελίδα Νέα - Ανακοινώσεις Πρόσφατα Νέα ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΕΔΟΥ Α΄, Β΄, Γ΄ & Δ΄ της ΤτΕ στην Αθήνα 26 & 27/9/2015

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΕΔΟΥ Α΄, Β΄, Γ΄ & Δ΄ της ΤτΕ στην Αθήνα 26 & 27/9/2015

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

alt

Οι εξετάσεις πιστοποίησης γνώσεων (αντ) ασφαλιστικών διαμεσολαβητών Επιπέδου Α΄, Β΄, Γ΄ και Δ΄ σύμφωνα με την Πράξη Εκτελεστικής Επιτροπής 16/21.5.2013 και την Πράξη Εκτελεστικής Επιτροπής 46/4.12.2014 , θα διεξαχθούν στην Αθήνα το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015 (για το πιστοποιητικό Επιπέδου Α΄) και την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015 (για τα πιστοποιητικά Επιπέδου Β΄, Γ΄ & Δ΄).

Το ΕΙΑΣ οργανώνει φροντιστηριακά προγράμματα για την ολοκληρωμένη και σωστή προετοιμασία των υποψηφίων για τις εξετάσεις των Πιστοποιητικών Επιπέδου Α’, Β΄, Γ΄ και Δ’, διάρκειας 24, 20, 20 και 26 εκπαιδευτικών ωρών αντίστοιχα, και θα πραγματοποιηθούν στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΕΙΑΣ (Λ. Συγγρού 106, 5° όροφος) στις παρακάτω ημερομηνίες:

 

Για το Πιστοποιητικό Επιπέδου Α΄(24 ώρες)
• Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015:        14:00 – 20:00 (7 ώρες)
• Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015:   14:00 – 20:00 (7 ώρες)
• Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015:  15:00 – 20:00 (6 ώρες)
• Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015: 15:00 – 18:15 (4 ώρες) επανάληψη & test προσομοίωσης

Για τα Πιστοποιητικά Επιπέδου Β΄& Γ΄ (20 ώρες αντιστοίχως) καθώς και για το Πιστοποιητικό Επιπέδου Δ΄(26 ώρες) οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν την συνημμένη Δήλωση Ενδιαφέροντος ώστε να τους αποσταλεί το αναλυτικό πρόγραμμα.  Τα ανωτέρω φροντιστηριακά προγράμματα για πιστοποίηση Επιπέδου (Β΄,Γ΄& Δ΄) θα πραγματοποιηθούν εφ΄όσον συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός συμμετεχόντων για την υλοποίηση τους.  Πιθανή έναρξη προγραμμάτων την περίοδο από 5 - 15 Σεπτεμβρίου 2015. 

 

Τα φροντιστηριακά προγράμματα περιλαμβάνουν: 
• Παραδόσεις της ύλης που θα εξεταστούν οι υποψήφιοι
• Προσομοίωση των εξετάσεων με το νέο σύστημα
Το ΕΙΑΣ για τη σωστή προετοιμασία των υποψηφίων για τις εξετάσεις του πιστοποιητικού επιπέδου Α΄της ΤτΕ, δίνει τη δυνατότητα να εξασκηθούν όσες φορές επιθυμούν σε μια σειρά από ηλεκτρονικά τεστ αυτοαξιολόγησης, εμπεριέχοντας το σύνολο των ερωτήσεων που δημοσίευσε η ΤτΕ.

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ: Στους συμμετέχοντες θα διανεμηθεί εκπαιδευτικό υλικό που θα περιλαμβάνει την ύλη στην οποία θα εξεταστούν οι υποψήφιοι, και συγκεκριμένα:
• Περιληπτικές σημειώσεις που εστιάζουν στα κύρια σημεία της ύλης στην οποία θα εξεταστούν.
• Παραδόσεις εξεταστέας ύλης (τράπεζα ερωτήσεων που δημοσίευσε η ΤτΕ)
• Προσομοίωση των εξετάσεων με το νέο σύστημα
•    Προσωπικός κωδικός πρόσβασης για τα ηλεκτρονικά τεστ αυτό-αξιολόγησης, που εμπεριέχουν το σύνολο των ερωτήσεων της ύλης που δημοσίευσε η Τράπεζα της Ελλάδος στην νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα e-learning του ΕΙΑΣ http://eias-elearning.gr

• Νέο επικαιροποιημένο Εγχειρίδιο ΕΙΑΣ «Η Ιδιωτική Ασφάλιση» έκδοση 2015.
Σε όσους από τους συμμετέχοντες του προγράμματος επιθυμούν να προμηθευτούν τη νέα έκδοση του βιβλίου του ΕΙΑΣ «Ιδιωτική Ασφάλιση» τους δίνεται η δυνατότητα να το αγοράσουν στην προνομιακή τιμή των 25€, εξασφαλίζοντας έκπτωση 50% επί της αρχικής τιμής του βιβλίου (50€).  Το νέο βιβλίο αποτελεί ένα σύγχρονο, πλήρως επικαιροποιημένο, εκπαιδευτικό εργαλείο για τους μελλοντικούς ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές στο πλαίσιο των εξετάσεων πιστοποίησης της ΤτΕ, αφού καλύπτει πλήρως την εξεταστέα ύλη.

 

Αιτήσεις Συμμετοχής για τα προγράμματα προετοιμασίας θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015.

 

Δικαίωμα Συμμετοχής:

Για το Πιστοποιητικό Επιπέδου Α’ το δικαίωμα Συμμετοχής ορίζεται στα 190€.
Για τις Εταιρίες που θα έχουν συμμετοχή άνω των 2 ατόμων σε αυτό το πρόγραμμα, τα δίδακτρα διαμορφώνονται στα 170€ ανά άτομο.

Για τα Πιστοποιητικά Επιπέδου Β’ & Γ΄ το δικαίωμα Συμμετοχής ορίζεται στα 200€.
Για τις Εταιρίες που θα έχουν συμμετοχή άνω των 2 ατόμων σε αυτό το πρόγραμμα, τα δίδακτρα διαμορφώνονται στα 180€ ανά άτομο.

Για το Πιστοποιητικό Επιπέδου Δ’ το δικαίωμα Συμμετοχής ορίζεται στα 250€
Για τις Εταιρίες που θα έχουν συμμετοχή άνω των 2 ατόμων σε αυτό το πρόγραμμα, τα δίδακτρα διαμορφώνονται στα 230€ ανά άτομο.

Στο κόστος των διδάκτρων δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος του βιβλίου του ΕΙΑΣ «Ιδιωτική Ασφάλιση» έκδοση 2015. Για όσους επιθυμούν να το προμηθευτούν μπορούν να το αγοράσουν στην προνομιακή τιμή των 25€.

 

Ενδοεπιχειρησιακή Εκπαίδευση
Σας ενημερώνουμε ότι το ΕΙΑΣ έχει τη δυνατότητα σχεδιασμού και υλοποίησης όλων των ανωτέρων προγραμμάτων για τα στελέχη διαφόρων εταιριών και ενδοεπιχειρησιακά. Το ΕΙΑΣ μπορεί να προσαρμόσει τα εκπαιδευτικά του προγράμματα στο επίπεδο των γνώσεων, ιδιαιτεροτήτων και συγκεκριμένων αναγκών για εκπαίδευση του διοικητικού και παραγωγικού δυναμικού  κάθε επιχείρησης με ειδική έκπτωση, σε ημερομηνίες και ώρες που θα συμφωνηθούν.

 

Διαβάστε περισσότερα_Αίτηση συμμετοχής