Αρχική Σελίδα Νέα - Ανακοινώσεις Πρόσφατα Νέα ΝΕΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ EIAS CERTIFIED SPECIALIST ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΑΣ

ΝΕΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ EIAS CERTIFIED SPECIALIST ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΑΣ

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

 

Το ΕΙΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσει τον νέο κύκλο προγραμμάτων επαγγελματικής εκπαίδευσης «ΕΙΑS CERTIFIED SPECIALIST» (in non-life / life & health  courses), ο οποίος έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις σύγχρονες ανάγκες της ασφαλιστικής αγοράς, προκειμένου να προσφέρει στο ανθρώπινο δυναμικό των ασφαλιστικών επιχειρήσεων τεχνικές ασφαλιστικές γνώσεις και εφόδια για την αποτελεσματική άσκηση των εργασιών τους, αφού σήμερα η ανάγκη αυτή είναι μεγαλύτερη από ποτέ.

 

Σκοπός των νέων αυτών προγραμμάτων είναι να προετοιμάσει το ΕΙΑΣ μια νέα γενιά πιστοποιημένων στελεχών, δυναμικών, άριστα καταρτισμένων, με επαγγελματική επάρκεια, που θα συμβάλλουν στην αύξηση της παραγωγικότητας και της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής ασφαλιστικής επιχείρησης και ταυτόχρονα θα δίνει, με βέλτιστες πρακτικές, απαντήσεις στα πλέον εξειδικευμένα θέματα.

 

 Πληροφορίες για τον κύκλο προγραμμάτων «ΕΙΑS Certified Specialist»:

Ο νέος αυτός κύκλος προγραμμάτων επαγγελματικής εκπαίδευσης αποτελείται από ξεχωριστά εκπαιδευτικά σεμινάρια, το κάθε ένα από τα οποία οδηγεί σε πιστοποιήσεις του ΕΙΑΣ επαγγελματικής εξειδίκευσης, κατόπιν εξετάσεων, αντίστοιχες με το αντικείμενο του κάθε σεμιναρίου. Τo ΕΙΑΣ προετοιμάζει ήδη με τους εξειδικευμένους εισηγητές του τα πρώτα εκπαιδευτικά προγράμματα του κύκλου, τα οποία θα πραγματοποιηθούν εντός του 2016. Το κάθε ένα σεμινάριο θα είναι διάρκειας 25 ωρών συν εξετάσεις.

 

Το ΕΙΑΣ εγκαινιάζει τον νέο κύκλο προγραμμάτων με τη διοργάνωση του 1ου  Σεμιναρίου, διάρκειας 25 εκπαιδευτικών ωρών, με θέμα: «Βασικές Αρχές Underwriting & Claims Γενικών Ασφαλίσεων».
Η παρακολούθηση του 1ου σεμιναρίου αποτελεί το πρώτο και απαραίτητο βήμα προς απόκτηση του επαγγελματικού τίτλου EIAS CERTIFIED SPECIALIST σε όλα τα non-life courses. Στη συνέχεια ο ενδιαφερόμενος θα μπορεί να συμμετάσχει σε ένα ή περισσότερα από τα τεχνικά ασφαλιστικά σεμινάρια Γενικών Ασφαλίσεων που θα επιλέξει, ώστε να αποκτήσει την αντίστοιχη εξειδικευμένη τεχνική πιστοποίηση.

 

Σε ποιους απευθύνονται τα Προγράμματα:
Τα εξειδικευμένα ασφαλιστικά σεμινάρια αφορούν στα μεσαία / υψηλά στελέχη των ασφαλιστικών επιχειρήσεων που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν μεγαλύτερη εξειδίκευση πάνω σε διάφορα τεχνικά ασφαλιστικά θέματα, να εμπλουτίσουν, διευρύνουν και εμβαθύνουν τις γνώσεις τους πάνω στα θέματα του προγράμματος, αλλά και σε έμπειρους επαγγελματίες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές όλων των κατηγοριών, που επιθυμούν να συστηματοποιήσουν και να εκσυγχρονίσουν τις γνώσεις τους, προκειμένου να βελτιώσουν τις επαγγελματικές τους προοπτικές.

 

Ενδεικτικά αναφέρουμε τα πρώτα εξειδικευμένα προγράμματα του ΕΙΑΣ για το 2016:
•  ΕΙΑS Certified Specialist in Liability Insurance (β΄τρίμηνο 2016)
•  EIAS Certified Specialist in Reinsurance (β’ τρίμηνο 2016)
•  ΕΙΑS Certified Specialist in Motor Insurance (δ΄τρίμηνο 2016)
•  ΕΙΑS Certified Specialist in Property Insurance (δ΄τρίμηνο 2016)

Εκτός από τα παραπάνω σεμινάρια, στο πρόγραμμα θα ενταχθούν μελλοντικά και νέα, που θα αφορούν και σε άλλους κλάδους όπως:
•  ΕΙΑΣ Certified Specialist in Health Insurance
•  ΕΙΑΣ Certified Specialist in Life & Pension Insurance
•  ΕΙΑΣ Certified Specialist in Engineering Risks Insurance
•  ΕΙΑΣ Certified Specialist in Cargo & Carriers Liability Insurance
•  ΕΙΑΣ Certified Specialist in Yacht and Marine Hull Insurance  

Στο τέλος του κάθε σεμιναρίου θα πραγματοποιούνται εξετάσεις για την πιστοποίηση των γνώσεων των εκπαιδευομένων και θα απονέμεται στους συμμετέχοντες Πιστοποητικό Ασφαλιστικής Εξειδίκευσης από το ΕΙΑΣ. Τα σεμινάρια θα επαναλαμβάνονται αναλόγως του ενδιαφέροντος.

 

1o ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ EIAS CERTIFIED SPECIALIST
«Βασικές Αρχές Underwriting & Claims Γενικών Ασφαλίσεων»

Το ΕΙΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει το πρώτο Σεμινάριο που διοργανώνει στο πλαίσιο του νέου κύκλου προγραμμάτων επαγγελματικής εκπαίδευσης και ασφαλιστικής εξειδίκευσης  EIAS CERTIFIED SPECIALIST.

 

Το σεμινάριο είναι διάρκειας είκοσι πέντε (25) εκπαιδευτικών ωρών και θα πραγματοποιηθεί στις παρακάτω ημερομηνίες:
• Τρίτη 5 Απριλίου:  16.00 – 20.15
• Τρίτη 12 Απριλίου:     16.00 – 20.15
• Τετάρτη 13 Απριλίου: 16.00 – 20.15
• Τρίτη 19 Απριλίου:     16.00 – 20.15
• Τετάρτη 20 Απριλίου: 16.00 – 20.15

 

Εισηγητής του Σεμιναρίου είναι ο κ. Γιώργος Σπαντιδάκης, Διευθυντής Αποζημιώσεων Γενικών Κλάδων Interamerican.

 

Οφέλη για τους συμμετέχοντες:
Οι σπουδαστές θα κατανοήσουν τις βασικές έννοιες και αρχές που διέπουν τις γενικές ασφαλίσεις και την αλληλεπίδραση που αυτές  έχουν μεταξύ τους τόσο κατά τη διαδικασία κατάρτισης της ασφάλισης όσο και κατά τη διαδικασία διακανονισμού της ζημιάς. Επίσης, μέσα από την δομημένη παρουσίαση των θεμάτων, θα αναγνωρίσουν και θα κατανοήσουν πρακτικές και τους λόγους που αυτές  χρησιμοποιούνται, ενώ παράλληλα θα αποκτήσουν εργαλεία για την αντιμετώπιση ζητημάτων που απασχολούν την επαγγελματική καθημερινότητά τους. Τέλος, θα εμπλουτίσουν την εμπειρία τους μέσα από πραγματικά παραδείγματα που τους παρουσιάζονται αλλά και την μελέτη περιπτώσεων που θα κάνουν οι ίδιοι κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.
Έτσι, αφενός θα λάβουν ένα απαραίτητο εφόδιο για την αποτελεσματικότερη άσκηση των καθηκόντων τους καθημερινά, σε οποιοδήποτε χώρο των γενικών ασφαλίσεων και αν απασχολούνται, αφετέρου θα δημιουργήσουν το απαραίτητο υπόβαθρο για την παρακολούθηση και κατανόηση των τεχνικών σεμιναρίων που αφορούν στους κλάδους των Γενικών Ασφαλίσεων, ώστε να μπορούν να εμβαθύνουν σε αυτούς βελτιώνοντας την επαγγελματική τους γνώση και εμπειρία.
Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Πέμπτη 31η Μαρτίου 2016.

 

Κόστος Συμμετοχής στο Σεμινάριο:
• 280€
για τα μέλη του Ε.Ι.Α.Σ. και 310€ για τα μη μέλη.
Για τις Εταιρίες που θα έχουν πολλαπλή συμμετοχή (τρία ή περισσότερα άτομα) σε αυτό το σεμινάριο, το κόστος διαμορφώνεται σε 250€ για τις εταιρίες-μέλη του ΕΙΑΣ και σε 280€ για τις εταιρίες-μη μέλη του ΕΙΑΣ.


 

Διαβάστε αναλυτικές πληροφορίες για το ανωτέρω πρόγραμμα – Αίτηση εγγραφής