Αρχική Σελίδα Εκπαιδευτικά Προγράμματα WEBINARS Webinar: ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ_4/4/2016

Webinar: ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ_4/4/2016

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

     

 

Στοιχεία webinar

 

ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ
Δευτέρα 4 Απριλίου 2016,  ώρα: 17:00 – 19:00

 

 Εισηγήτρια:   κα Πένη Σαριδάκη, Δικηγόρος με εξειδίκευση στις διαφορές του Ασφαλιστικού Δικαίου

 

Σκοπός του webinar: 
η  ανάλυση  και  ενημέρωση  αναφορικά  µε  το νομικό    πλαίσιο    που    διέπει    όλους   τους κλάδους της   ιδιωτικής ασφάλισης, την ερμηνεία των  σχετικών διατάξεων   και των αντίστοιχων όρων και καλύψεων του ασφαλιστηρίου  συμβολαίου  και τον αποτελεσματικό χειρισμό, έλεγχο και διαχείριση των   ασφαλιστικών απαιτήσεων.


Σε ποιους απευθύνεται το webinar:
σε στελέχη, υπαλλήλους, underwriters, διακανονιστές ζημιών αλλά και των Νομικών Υπηρεσιών των ασφαλιστικών εταιριών, που ασχολούνται με την αξιολόγηση και αποδοχή των κινδύνων αλλά και τον χειρισμό των ασφαλιστικών  απαιτήσεων.  Απευθύνεται επίσης σε όλους όσους επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους πάνω στα θέματα του Σεμιναρίου, ενώ θα είναι και ιδιαιτέρως χρήσιμο σε ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές όλων των βαθμίδων.

 

Θεματολογία:
• Βασικές έννοιες
• Η σύναψη της σύμβασης
• Η έναρξη, η διάρκεια  και η λύση  της ασφαλιστικής σύμβασης /Καταγγελία
• Το ασφαλιστικό συμφέρον
• Τα δικαιώματα του λήπτη της ασφάλισης
• Οι υποχρεώσεις του  λήπτη της ασφάλισης /ασφαλισμένου  -ασφαλιστικά βάρη
• Οι επί μέρους διακρίσεις της  ασφάλισης
• Βασικές αρχές της ασφάλισης Ζημιών  /Υπερασφάλιση –Υπασφάλιση
• Παραγραφή των αξιώσεων από την ασφαλιστική σύμβαση

 

Κόστος webinar:  25€

 

Δηλώστε συμμετοχή

 

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα Εισηγήτριας
Η κα Πένη Σαριδάκη είναι Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο, με εξειδίκευση σε διαφορές του Ασφαλιστικού Δικαίου. Συνεργάζεται πλέον των τριών δεκαετιών με πολλές ασφαλιστικές εταιρίες ως Νομικός Σύμβουλος επί ασφαλιστικών θεμάτων. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 1981. Έχει συγγράψει νομικά και ασφαλιστικά εγχειρίδια και έχει διδάξει επίκαιρα νομικά, ασφαλιστικά και χρηματοοικονομικά θέματα. Είναι πιστοποιημένη από τον ΟΑΕΔ εισηγήτρια. Από το 2002 είναι βασική εισηγήτρια του ΕΙΑΣ σε θέματα ασφαλιστικού δικαίου. Είναι επίσης συνεργάτιδα του ΕΤΙ και εισηγήτρια νομικών θεμάτων ιδιωτικής ασφάλισης και ασφαλιστικής διαμεσολάβησης σε ασφ. εταιρίες και τράπεζες.
 

PROMOCARD