Αρχική Σελίδα Εκπαιδευτικά Προγράμματα WEBINARS Webinar: Το Neuromarketing στις πωλήσεις ασφαλειών_16/5/2016

Webinar: Το Neuromarketing στις πωλήσεις ασφαλειών_16/5/2016

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

 

  

Στοιχεία webinar
Το Neuromarketing στις πωλήσεις ασφαλειών!

Δευτέρα 16 Μαΐου2016 ώρα: 17:00 – 19:00

Εισηγητής: Ραλλάκης Γιώργος
Σύμβουλος Επιχειρήσεων, εκπαιδευτής σε θέματα πωλήσεων και marketing. Υπεύθυνος Εκπαίδευσης της LearningEvolution.gr

 

Περιγραφή και σκοπός του webinar
Σκοπός του προγράμματος είναι να μάθουμε τι είναι το neuromarketing και πως μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για την ανάπτυξη των πωλήσεων μας. Το neuromarketing μας δίνει μια νέα μοναδική οπτική γωνία στη λειτουργία του ανθρώπινου εγκεφάλου και τον τρόπο που αντιδράει στις προσπάθειες του marketing, και η νέα αυτή οπτική γωνία μας δείχνει πως ο τρόπος λειτουργίας του είναι πολύ διαφορετικός από ότι γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Θα δούμε πρακτικά παραδείγματα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε άμεσα στις καθημερινές μας πωλήσεις.

 

Σε ποιους απευθύνεται το webinar
Σε ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές όλων των κατηγοριών, στελέχη ασφαλιστικών επιχειρήσεων, φοιτητές/σπουδαστές ασφαλιστικών σπουδών και γενικότερα σε όσους ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

 

Θεματολογία
Στο webinar θα μιλήσουμε για το neuromarketing, τι ακριβώς είναι και γιατί μας ενδιαφέρει. Επίσης, θα αναλύσουμε πρακτικές εφαρμογές του neuromarketing στις καθημερινές πωλήσεις μας. Αναλυτικά, θα μιλήσουμε για:
• Τι είναι το neuromarketing και τι μας προσφέρει.
• Πρακτικές συμβουλές του neuromarketing για την τιμή και το προϊόν.
• Πρακτικές συμβουλές του neuromarketing για τις αισθήσεις του καταναλωτή.
• Πρακτικές συμβουλές του neuromarketing για τη δημιουργία αίσθησης εμπιστοσύνης και αφοσίωσης
• Πρακτικές συμβουλές του neuromarketing για την προσωπική επαφή (πώληση)

 

Κόστος webinar:  25 €
Δηλώστε συμμετοχή    

 

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα Εισηγητή
Ο Γιώργος Ραλλάκης έχει σπουδάσει Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, και έχει μεταπτυχιακό τίτλο στην εκπαίδευση ενηλίκων (MA in Management and Organizational Learning) από το Πανεπιστήμιο του Lancaster. Έχει πολύχρονη εκπαιδευτική εμπειρία σε θέματα πωλήσεων, καθώς και σε συμβουλευτική ανάπτυξης ομάδων πωλήσεων, για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Από το 2002 έχει ιδρύσει και συνδιευθύνει την Evolution Σύμβουλοι Επιχειρήσεων, και από το 2010 το εκπαιδευτικό της κομμάτι, την LearningEvolution.gr. Έχει δημιουργήσει και κυκλοφορεί το εκπαιδευτικό DVD με τίτλο «Τεχνικές Πώλησης: Μάθετε τα μυστικά των πωλήσεων», ενώ αναμένεται η κυκλοφορία και άλλων τίτλων τους επόμενους μήνες.

 

PROMOCARD