Αρχική Σελίδα Εκπαιδευτικά Προγράμματα WEBINARS Webinar: ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ_7/11/2016

Webinar: ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ_7/11/2016

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

                

                                   

 

Στοιχεία webinar

ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ:
Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016,  ώρα: 17:00 – 19:00

Εισηγήτρια: Πένη Σαριδάκη, Δικηγόρος με εξειδίκευση στις διαφορές του Ασφαλιστικού Δικαίου

 

Σκοπός του webinar
Η  ανάλυση  και  ενημέρωση  αναφορικά  µε  το νομικό    πλαίσιο   που ρυθμίζει τα της ευθύνης   αλλά και της αποζημίωσης σε περίπτωση  θανατηφόρου τροχαίου ατυχήματος, όπως και την πρόσφατη νομολογία επί σχετικών ζητημάτων  με σκοπό  τον αποτελεσματικό  χειρισμό, έλεγχο και διαχείριση των  σχετικών  ασφαλιστικών  περιπτώσεων.

Σε ποιους απευθύνεται το webinar
Σε  στελέχη, υπαλλήλους ασφαλιστικών επιχειρήσεων,  διακανονιστές ζημιών αλλά και  στους εργαζόμενους   στο τμήμα Νομικών Υπηρεσιών των ασφαλιστικών εταιριών, που ασχολούνται με την αξιολόγηση της ασφαλιστικής περίπτωσης αλλά και τον χειρισμό των  ασφαλιστικών  απαιτήσεων. Απευθύνεται επίσης σε όλους όσους επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους πάνω στα θέματα του Σεμιναρίου, ενώ θα είναι και ιδιαιτέρως χρήσιμο σε ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές όλων των βαθμίδων.

Θεματολογία
• Τα όρια ευθύνης του Ασφαλιστή
• Η συνυπαιτιότητα στο τροχαίο ατύχημα
• Το συντρέχον πταίσμα του παθόντος
• Δικαιούχοι Αποζημίωσης
• Έκταση Αποζημίωσης
• Υποκατάσταση ασφαλιστικού φορέα
• Υποκατάσταση ασφαλιστή από σύμβαση ασφάλισης ζωής
• Αλλοδαπός παθών – εφαρμοστέο δίκαιο
• Μεταγενέστερος θάνατος τραυματισθέντος

 

Κόστος webinar:  25€
Δηλώστε συμμετοχή

 

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα Εισηγήτριας
Η κα ΠένηΣαριδάκη είναι Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο, με εξειδίκευση σε διαφορές του Ασφαλιστικού Δικαίου. Συνεργάζεται πλέον των τριών δεκαετιών με πολλές ασφαλιστικές εταιρίες ως Νομικός Σύμβουλος επί ασφαλιστικών θεμάτων. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 1981. Έχει συγγράψει νομικά και ασφαλιστικά εγχειρίδια και έχει διδάξει επίκαιρα νομικά, ασφαλιστικά και χρηματοοικονομικά θέματα. Είναι πιστοποιημένη από τον ΟΑΕΔ εισηγήτρια. Από το 2002 είναι βασική εισηγήτρια του ΕΙΑΣ σε θέματα ασφαλιστικού δικαίου. Είναι επίσης συνεργάτιδα του ΕΤΙ και εισηγήτρια νομικών θεμάτων ιδιωτικής ασφάλισης και ασφαλιστικής διαμεσολάβησης σε Ασφαλιστικές Εταιρίες και Τράπεζες.

 

Promocard