Αρχική Σελίδα Νέα - Ανακοινώσεις Πρόσφατα Νέα EIAS CERTIFIED SPECIALIST in MOTOR INSURANCE_Μάρτιος 2017

EIAS CERTIFIED SPECIALIST in MOTOR INSURANCE_Μάρτιος 2017

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

 


Το ΕΙΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει το νέο εξειδικευμένο σεμινάριο «EIAS CERTIFIED SPECIALIST in MOTOR INSURANCE», που διοργανώνει στο πλαίσιο του νέου κύκλου προγραμμάτων επαγγελματικής εκπαίδευσης και ασφαλιστικής εξειδίκευσης «EIAS CERTIFIED SPECIALIST»,  ο οποίος έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις σύγχρονες ανάγκες της ασφαλιστικής αγοράς, προκειμένου να προσφέρει στο ανθρώπινο δυναμικό των ασφαλιστικών επιχειρήσεων τεχνικές ασφαλιστικές γνώσεις και εφόδια για την αποτελεσματική άσκηση των εργασιών καθηκόντων τους.

Το σεμινάριο «EIAS CERTIFIED SPECIALIST in MOTOR INSURANCE» διεξάγεται για πρώτη φορά και απευθύνεται κυρίως σε όσους έχουν ήδη ολοκληρώσει με επιτυχία το σεμινάριο του ΕΙΑΣ «Βασικές Αρχές Underwriting & Claims Γενικών Ασφαλίσεων» (που έχει διεξαχθεί τρεις φορές το 2016). Το σεμινάριο είναι διάρκειας είκοσι τεσσάρων (24) εκπαιδευτικών ωρών και θα πραγματοποιηθεί  στις παρακάτω ημερομηνίες:

• Δευτέρα 6 Μαρτίου:    09:00 – 15:45
• Τρίτη 7 Μαρτίου:   16:30 – 19:00
• Πέμπτη 9 Μαρτίου:   16:30 – 19:00
• Δευτέρα 13 Μαρτίου:     16:00 – 18:30
• Παρασκευή 17 Μαρτίου: 16:00 – 20:15
• Πέμπτη 23 Μαρτίου:    16:30 – 18:00 (εξετάσεις)

        


Απαραίτητη προϋπόθεση για την απόκτηση του Πιστοποιητικού Ασφαλιστικής Εξειδίκευσης στις Ασφαλίσεις Αυτοκινήτων, είναι η επιτυχής ολοκλήρωση προηγουμένως, ως υποχρεωτικό πρώτο βήμα, του σεμιναρίου του ΕΙΑΣ «Βασικές Αρχές Underwriting & Claims Γενικών Ασφαλίσεων». Το ΕΙΑΣ δίνει όμως τη δυνατότητα και σε όσους από τους ενδιαφερόμενους επιθυμούν να παρακολουθήσουν αυτοτελώς μόνο αυτό το σεμινάριο, και στο τέλος -χωρίς να λάβουν μέρος στις εξετάσεις- να τους απονεμηθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης.

 

Στο σεμινάριο θα διδάξουν έξι εξειδικευμένοι Εισηγητές.
Συντονιστής & Εισηγητής
του Σεμιναρίου είναι ο κ. Στράτος Χατζηπαυλής,  Head of Shared Services Center Interamerican.

 

Θα διδάξουν επίσης και οι Εισηγητές:
Πάνος Κούβαλης, Δ/ντής Ανάληψης Κινδύνων Κλάδου Αυτοκινήτων Interamerican
Πέτρος Κωνσταντινίδης, Διπλωματούχος Μηχανολόγος, Μηχανικός
Κώστας Λάιος, Επικεφαλής του Νομικού Τμήματος Ζημιών Interamerican
Σωτήρης Ματσιούλας, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Εργασιών & Εξυπηρέτησης ERB Eurolife Ασφαλιστική
Δημήτρης Τσεκούρας, Γενικός Διευθυντής ARAG

 

Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017.

 

Σκοπός & οφέλη του σεμιναρίου είναι:
• Η εξειδίκευση επαγγελματιών της ασφαλιστικής αγοράς σε θέματα Ασφαλίσεων Αυτοκινήτων.
• Οι σπουδαστές θα εμβαθύνουν στις έννοιες και αρχές που διέπουν τις Ασφαλίσεις Αυτοκινήτων και την αλληλεπίδραση που αυτές έχουν μεταξύ τους, τόσο κατά τη διαδικασία σύναψης της ασφάλισης, όσο και κατά τη διαδικασία διακανονισμού της ζημιάς.
• Επίσης, θα αναγνωρίσουν και θα κατανοήσουν πρακτικές και τους λόγους που αυτές χρησιμοποιούνται, ενώ παράλληλα θα αποκτήσουν εργαλεία για την αντιμετώπιση ζητημάτων που απασχολούν την επαγγελματική καθημερινότητά τους.
• Τέλος, θα εμπλουτίσουν την εμπειρία τους μέσα από πραγματικά παραδείγματα (case studies) που τους παρουσιάζονται αλλά και τη μελέτη περιπτώσεων που θα κάνουν οι ίδιοι κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.

Η μέθοδος διδασκαλίας βασίζεται σε ένα κατάλληλα δομημένο πρόγραμμα εισηγήσεων με τη χρήση ειδικά διαμορφωμένων παρουσιάσεων και τη βοήθεια ή μέσω σύγχρονων εποπτικών μέσων και τεχνικών, όπως πρακτικές ασκήσεις και μελέτη ασφαλιστικών περιπτώσεων. Το κάθε σεμινάριο περιλαμβάνει παραδόσεις της ύλης και διεξαγωγή tests κατανόησης. Στους συμμετέχοντες θα διανεμηθούν εκπαιδευτικές σημειώσεις του ΕΙΑΣ,  που εστιάζουν στα κύρια σημεία της ύλης την οποία θα διδαχθούν.

 

Περιεχόμενο του σεμιναρίου:
• Ασφάλιση Κλάδου Αυτοκινήτων
• Underwriting
• Φιλικός Διακανονισμός
• Διαδικασίες Διαχείρισης Φακέλων Ζημιών Αυτοκινήτων
• Ασφάλιση Νομικής Προστασίας
• Τεχνική διαχείριση ζημιάς τροχαίου ατυχήματος

 

Κόστος Συμμετοχής στο Σεμινάριο:

• 270€ για τα μέλη του Ε.Ι.Α.Σ. και 300€ για τα μη μέλη.

Για τις Εταιρίες που θα έχουν πολλαπλή συμμετοχή (τρία ή περισσότερα άτομα) σε αυτό το σεμινάριο, παρέχεται έκπτωση 11% και το κόστος διαμορφώνεται σε 240€ για τις εταιρίες-μέλη του ΕΙΑΣ και σε 270€ για τις εταιρίες-μη μέλη του ΕΙΑΣ.

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα - Αίτηση συμμετοχής