Αρχική Σελίδα Νέα - Ανακοινώσεις Πρόσφατα Νέα ΝΕΟ ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΑΣ - EIAS DIPLOMA in INSURANCE "EDI 2017" Executive Development in Insurance- ΕΝΑΡΞΗ 13/2/2017

ΝΕΟ ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΑΣ - EIAS DIPLOMA in INSURANCE "EDI 2017" Executive Development in Insurance- ΕΝΑΡΞΗ 13/2/2017

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

 

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών (ΕΙΑΣ), ανταποκρινόμενο στις νέες προκλήσεις της ασφαλιστικής βιομηχανίας και μετά την εντυπωσιακή συμμετοχή και επιτυχία του περυσινού προγράμματος, υλοποιεί και φέτος το ολοκληρωμένο και πλήρως επανασχεδιασμένο πρόγραμμα ασφαλιστικών σπουδών EIAS DIPLOMA in INSURANCE "EDI 2017"
Executive Development in Insurance
.

Έναρξη προγράμματος:  Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017
    
 

ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Το 10μηνο αυτό πρόγραμμα αποτελείται από οκτώ ενότητες, τις οποίες καλύπτουν 32 εξειδικευμένοι εισηγητές, και είναι συνολικής διάρκειας 250 ωρών (230 ώρες απογευματινής διδασκαλίας και 20 ώρες για τις γραπτές εξετάσεις και τις συναντήσεις για την πτυχιακή εργασία). 

 

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε στελέχη και εργαζόμενους σε ασφαλιστικές εταιρίες, αλλά και σε έμπειρους επαγγελματίες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές όλων των κατηγοριών, που επιθυμούν να συστηματοποιήσουν και να εκσυγχρονίσουν τις γνώσεις τους, προκειμένου να βελτιώσουν τις επαγγελματικές τους προοπτικές.

 

 

Στόχος του προγράμματος:
είναι οι απόφοιτοι να έχουν μια συνολική εποπτική και προχωρημένη γνώση όχι μόνο των τεχνικών ασφαλιστικών κλάδων αλλά και όλων των άλλων λειτουργιών μιας ασφαλιστικής επιχείρησης, όπως σε θέματα χρηματοοικονομικών λειτουργιών, νέων σύγχρονων τεχνολογιών, solvency II, management, διοίκησης ανθρωπίνου δυναμικού, ποιοτικής εξυπηρέτησης πελατών, marketing και πωλήσεις. 

Η ουσιαστική κατάρτιση που παρέχεται από το ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα E.D.I. του ΕΙΑΣ είναι ιδιαίτερα χρήσιμη, καθώς ένας από τους κύριους στόχους του προγράμματος είναι οι απόφοιτοί του να καταστούν βασικά στελέχη μιας επιχείρησης, με στέρεες βάσεις και σύγχρονες γνώσεις, που θα τους  δώσουν τη δυνατότητα να εξελιχθούν και να καταλάβουν ανώτερες θέσεις στη διοίκησή της.
 
Οι σπουδαστές που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν μεγαλύτερη εξειδίκευση πάνω σε διάφορα τεχνικά ασφαλιστικά θέματα, μπορούν να το πετύχουν  συμμετέχοντας και στα βραχυχρόνια σεμινάρια, που πραγματοποιεί το ΕΙΑΣ.

 

ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
1η  ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΙΝΔΥΝΩΝ (45h)
  ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ (55h)
  ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ (25h)
ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ (35h)
  MANAGEMENT (20h)
  ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ (15h)
  CUSTOMER RELATIONSHIP MANAGEMENT (CRM) &  ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ (15h)
  MARKETING & ΠΩΛΗΣΕΙΣ (20h)

 

Οι Αιτήσεις των υποψηφίων, μαζί με την καταβολή της πρώτης δόσης των διδάκτρων, θα γίνονται δεκτές μέχρι και τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017.

 

altΠλεονεκτήματα Προγράμματος:
• Πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης, με υψηλή εξειδίκευση.
• Επαγγελματική αναγνώριση των γνώσεων και των δεξιοτήτων του στελέχους στην ασφαλιστική αγορά.
• Απόκτηση του ετησίου Διπλώματος Σπουδών του ΕΙΑΣ.
• Ανανέωση και εκσυγχρονισμός των επαγγελματικών γνώσεων των στελεχών.
• Ενίσχυση δυνατοτήτων σπουδαστών για επαγγελματική και ενδοεπιχειρησιακή εξέλιξη και αύξηση αποτελεσμάτων της οικονομικής δραστηριότητάς τους. 
• Οι γνώσεις που θα αποκτήσουν οι απόφοιτοι θα τους δώσουν τη δυνατότητα να γίνουν πιο αποτελεσματικοί και αποδοτικοί στην καθημερινή τους εργασία, να προτείνουν αξιόπιστες λύσεις σε επιχειρησιακά προβλήματα.
• Το πρόγραμμα πραγματοποιείται μόνο απογευματινές ώρες.
• Καταβολή διδάκτρων σε δόσεις.
• Συμμετοχή των σπουδαστών στα σεμινάρια που πραγματοποιεί το ΕΙΑΣ, κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, με έκπτωση 50%.

 

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ & ΩΡΑΡΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ
Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΕΙΑΣ, Λ. Συγγρού 106, στον 5ο όροφο, δύο απογεύματα την εβδομάδα (Δευτέρα και Τετάρτη) και ώρες 16:15 -20:30 (πλην ορισμένων εβδομάδων που τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται μόνο ένα απόγευμα). Στο τέλος του προγράμματος θα απονεμηθεί Δίπλωμα Σπουδών επιτυχούς αποφοίτησης, ύστερα από εξεταστική διαδικασία σε πέντε ενότητες και συγγραφή πτυχιακής εργασίας.

 

ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Οι διδάσκοντες στο Πρόγραμμα είναι σύμβουλοι εκπαίδευσης, ανώτατα και ανώτερα στελέχη ασφαλιστικών επιχειρήσεων, καθώς και προσωπικότητες του ασφαλιστικού και οικονομικού χώρου, με υψηλή εξειδίκευση στο διδακτικό αντικείμενο ευθύνης τους. Όλοι είναι πιστοποιημένοι εισηγητές από τον ΟΑΕΔ (με κωδικό ΛΑΕΚ), με υψηλή βαθμολογία στις αξιολογήσεις εκπαιδευτών του Ινστιτούτου βάσει προτύπου διασφάλισης ποιότητας ISO 9001:2008.

 

ΟΑΕΔ
Σας ενημερώνουμε πως οι υπηρεσίες μας μπορούν να επιδοτηθούν μέσω του ΟΑΕΔ (ΛΑΕΚ 0,24%). Ο ΟΑΕΔ παρέχει στις Εταιρίες τη δυνατότητα εκπαίδευσης του προσωπικού τους, εκμεταλλευόμενες το 0,24% από τις εργοδοτικές εισφορές.  Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο site του ΟΑΕΔ http://laek.oaed.gr

Για συμπληρωματικές πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη γραμματεία του ΕΙΑΣ
(T: 210 9219660 & 210 9219684, Ε-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ).

 

Διαβάστε περισσότερα (εγκύκλιος, μαθήματα, δίδακτρα, αίτηση συμμετοχής)