Αρχική Σελίδα Νέα - Ανακοινώσεις Πρόσφατα Νέα ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΗ: ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ _24/10/2017, 15:30 - 17:30

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΗ: ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ _24/10/2017, 15:30 - 17:30

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

 

Περιγραφή και Θεματολογία
Είναι πλέον μια δεκαετία, κατά την οποία η οικονομία της Χώρας μας ευρίσκεται σε οξεία ύφεση. Το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν έχει υποχωρήσει αισθητά, οι δείκτες ανεργίας και υποαπασχόλησης έχουν αυξηθεί δραματικά και οι χρηματοδοτικές δυνατότητες του κρατικού προϋπολογισμού έχουν αναπόφευκτα μειωθεί. Το «αποτύπωμα» όλων αυτών των δυσκολιών στο Εθνικό Σύστημα Υγείας της Χώρας μας είναι, επομένως, δυσμενές και επηρεάζει τη ζωή όλων μας.

 

Πώς διαμορφώνεται σήμερα το Εθνικό Σύστημα Υγείας (Ε.Σ.Υ.) και ποιος είναι ο βαθμός αξιοπιστίας και ποιότητας των υπηρεσιών του;
• Ποιες είναι οι συνθήκες που χαρακτηρίζουν τις λειτουργίες του;
• Πώς μπορούμε να διαχειριστούμε θέματα που αφορούν στην υγεία μας, εν μέσω αυτών των συνθηκών;
• Ποιος είναι 
ο ρόλος της Ιδιωτικής Ασφάλισης στο νεοδιαμορφωνόμενο puzzle;
• Ποιες είναι οι προοπτικές που διαφαίνονται;
• Ποιες είναι οι διεθνείς πρακτικές;   

 

Ο Ιατρός κος Γιώργος Βελιώτης απαντά κατά τρόπο τεκμηριωμένο και εμπεριστατωμένο στα προαναφερόμενα ερωτήματα ενώ μας ενημερώνει χρηστικά και ουσιαστικά, επί θεμάτων που μας ενδιαφέρουν, εν σχέσει με την Υγεία, την Ασφάλιση, τις Μελλοντικές Εξελίξεις και τις Προοπτικές Ανάπτυξής τους.

 

Σε ποιους απευθύνεται
Η Επιμορφωτική Διάλεξη απευθύνεται σε όλους όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν άρτια «εικόνα» του νέου «τοπίου» Υγείας και Ασφάλισης, της δομής, της λειτουργίας, των υπηρεσιών και των παροχών του, αλλά και των μεγάλων προκλήσεων που εμφανίζονται. Σε όλους όσοι επιθυμούν να γνωρίσουν καλύτερα τις υπηρεσίες και τις παροχές  που τους αναλογούν. Ειδικότερα, η διάλεξη απευθύνεται σε στελέχη και υπαλλήλους των Κλάδων Ασφαλίσεων Ζωής και Υγείας των Ασφαλιστικών Εταιρειών, που επιθυμούν να διευρύνουν και να εξειδικεύσουν την τεχνογνωσία τους, προς όφελος της δουλειάς τους, των εργασιακών απαιτήσεων και των ενδιαφερόντων τους.  Επίσης, σε Στελέχη Πωλήσεων, Εκπαίδευσης, Marketing, Product Development, Αναλογιστικού Τομέως και Ομαδικών Ασφαλίσεων.
 
Ακόμη, πολύ σημαντικό, σε Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές όλων των βαθμίδων που επιθυμούν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες πωλήσεων ασφαλιστικών προϊόντων και προγραμμάτων Υγείας, κατά τρόπο συστηματικό και με «όχημα» την απόκτηση υψηλής τεχνογνωσίας και εμπεριστατωμένης επιχειρηματολογίας.


Στόχοι Επιμορφωτικής Διάλεξης
Η Επιμορφωτική Διάλεξη έχει τους ακόλουθους κύριους στόχους:
α. Την κατανόηση του πλαισίου οργάνωσης και λειτουργίας των συστημάτων Υγείας και Ασφάλισης.
β. Την επισήμανση των αλλαγών που έχουν επέλθει σε αυτά, κατά τα τελευταία χρόνια.
γ. Την κατανόηση των υπηρεσιών και παροχών Υγείας και Ασφάλισής της, όπως αυτές έχουν πλέον διαμορφωθεί και μας αφορούν.
δ. Την κατανόηση των προβλεπόμενων νέων αλλαγών και τις επιδράσεις τους στη ζωή μας και στο μέλλον μας.
ε. Τη διαμόρφωση της κατάλληλης προσωπικής μας στρατηγικής, εν μέσω των εξελίξεων και δυσκολιών.

Στο πλαίσιο της διάλεξης ο Ιατρός κος Γιώργος Βελιώτης θα απαντήσει σε ερωτήματα του κοινού.

 

Ομιλητής Επιμορφωτικής Διάλεξης
Ομιλητής είναι ο Ιατρός κος Γιώργος Βελιώτης, Γενικός Διευθυντής Ασφαλίσεων Ζωής & Υγείας του ομίλου INTERAMERICAN. Ο Ιατρός κος Γιώργος Βελιώτης, έχει εκλεγεί Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ασφαλιστικής Επιτροπής Υγείας (Insurance Europe Health Platform), ενώ είναι επίσης Πρόεδρος του EURAPCO Health Business Group. Με σπουδές ιατρικής στη Νοτιοαφρικανική Ένωση, έχει ολοκληρώσει τις μεταπτυχιακές του σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και είναι κάτοχος MBA του Πανεπιστήμιου Witwatersrand.  Έχει εργαστεί στη Νότιο Αφρική και στις Η.Π.Α. σε μεγάλους οργανισμούς διαχείρισης υγείας, σχεδιάζοντας και αναπτύσσοντας συστήματα υγείας. Άρθρα του έχουν δημοσιευθεί σε διεθνή έγκυρα περιοδικά, ενώ έχει συγγραφικό έργο στη Διαχείριση Υγείας.

 

Κόστος Συμμετοχής
Μέλη ΕΙΑΣ, εξατομικευμένες συμμετοχής €50 
• Μη μέλη ΕΙΑΣ, εξατομικευμένες συμμετοχές €70 

Πολλαπλές συμμετοχές (άνω των τριών) Μελών ΕΙΑΣ, €35 ανά συμμετοχή και
Πολλαπλές συμμετοχές (άνω των τριών) μη Μελών ΕΙΑΣ, €50 ανά συμμετοχή.

 

Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017.
Η ανωτέρω Επιμορφωτική Διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΕΙΑΣ (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος).

 

Διαβάστε περισσότερα - Αίτηση συμμετοχής