Αρχική Σελίδα Νέα - Ανακοινώσεις Πρόσφατα Νέα ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

                 

 

 

 

 

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών προσφέρει στους ενδιαφερόμενους συναδέλφους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές, την ακόλουθη σειρά Προγραμμάτων Επανεκπαίδευσής τους, προς τον σκοπό Επαναπιστοποίησης και ανανέωσης της επαγγελματικής άδειάς τους από τα οικεία Επιμελητήρια, κατά τις προβλέψεις της κείμενης Νομοθεσίας και της αρμόδιας Εποπτικής Αρχής.  

 

Προγράμματα Επανεκπαίδευσης Τομέως Β
• «Θεσμικές Υποχρεώσεις των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Έναντι των Πελατών τους, Απορρέουσες από τον Νόμο 4583/2018», διάρκειας 5 ωρών
• «Η Οδηγία I.D.D. και το Νέο Πλαίσιο Διανομής Ασφαλιστικών Προϊόντων», διάρκειας 10 ωρών

 

Προγράμματα Επανεκπαίδευσης Τομέως Γ
• «Σχεδιασμός Ασφαλιστικών Λύσεων και Κατάρτιση Ασφαλιστικού Προγράμματος», διάρκειας 5 ωρών
• «Διερεύνηση και Ανάλυση Ασφαλιστικών Αναγκών ως Θεμελιώδεις Αρχές Συμβουλευτικών Πωλήσεων», διάρκειας 10 ωρών
• «Ανάπτυξη ατομικών δεξιοτήτων για την αποτελεσματική επικοινωνία», διάρκειας 7 ωρών
• «Τεχνικές Πωλήσεων Αναβάθμισης του ρόλου του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή», διάρκειας 8 ωρών
 
Τα προαναφερόμενα Προγράμματα απευθύνονται σε συναδέλφους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές οι οποίοι επιθυμούν να καλύψουν τις απαιτούμενες ώρες επανεκπαίδευσής τους κατά το τρέχον έτος 2020.

Παρακαλούμε όπως οι ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές αξιοποιήσουν την επισυναπτόμενη αίτηση και συμπληρώσουν τα στοιχεία τους επ΄ αυτής, προκειμένου να λάβουν κωδικούς πρόσβασης στα Προγράμματα Επανεκπαίδευσης της επιλογής τους.


Η αποστολή των κωδικών πρόσβασης πραγματοποιείται κάθε εργάσιμη Δευτέρα στις 17:00, κατόπιν έγκαιρης υποβολής της αίτησης συμμετοχής και του απαιτούμενου καταθετηρίου των διδάκτρων παρακολούθησης έως και την Πέμπτη, 12:00 της προηγούμενης εβδομάδας. Οι συνάδελφοι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές οι οποίοι εντάσσονται στα Προγράμματα Επανεκπαίδευσης, έχουν στη διάθεσή τους τέσσερις (4) εβδομάδες, προκειμένου να ολοκληρώσουν την παρακολούθησή τους και να ανταποκριθούν στο εξεταστικό τους σκέλος.