Αρχική Σελίδα Τα Μέλη μας Γιατί να Γίνετε Μέλος στο ΕΙΑΣ

Γιατί να γίνετε μέλος στο ΕΙΑΣ

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΟΥ ΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ

Όπως ήδη γνωρίζετε το ΕΙΑΣ (Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών) μετά τις τελευταίες εκλογές για την ανάδειξη της νέας Διοίκησής του για την τριετία 2016-2019, πήρε την απόφαση να έχει ακόμα πιο δυναμική παρουσία στο χώρο της εκπαίδευσης και της έρευνας στην ασφαλιστική αγορά. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα και είναι το ακόλουθο: 

 

Νάντια Σταυρογιάννη - Πρόεδρος
Μαργαρίτα Αντωνάκη - Αντιπρόεδρος
Γιώργος Ζαφείρης - Γεν. Γραμματέας
Νίκος Δελένδας - Ταμίας
Νίκος Σωφρονάς - Εντεταλμένος Σύμβουλος Διοίκησης & Μέλος Δ.Σ. ΕΙΑΣ

Ως Διοικητικοί Σύμβουλοι / Μέλη οι ακόλουθοι:

Νίκος Αδαμαντιάδης, Κώστας Βερτόπουλος, Δημήτρης Γαβαλάκης, Γιάννης Κακαβίτσας, Ερρίκος Μοάτσος,Νίκος Σωφρονάς, Ιορδάνης Χατζηιωσήφ.

Αναπληρωματικά Μέλη:

Γιώργος Καραβίας, Νότης Βαγιακάκος

 

Στόχος της νέας Διοίκησης είναι να συντελέσει στην αναβάθμιση του «Ασφαλιστικού Ιστού» πάνω σε υγιέστερες βάσεις, να ενισχύσει τη μεταφορά τεχνογνωσίας και πολύτιμης εμπειρίας και να συμβάλει στη διαμόρφωση ενιαίου δικτύου Στελεχών της ασφαλιστικής αγοράς με κοινό κώδικα επαγγελματικής συμπεριφοράς. Για το σκοπό αυτό θα αναζητήσει και θεσμικού χαρακτήρα συνεργασίες με επιστημονικούς φορείς που θα ενδυναμώνουν την παρουσία του στην ασφαλιστική αγορά.

Αιχμή αυτής της προσπάθειας είναι τα ετήσια προγράμματα σπουδών που έχουν βελτιωθεί και ανανεωθεί πλήρως. Ήδη λειτουργούν δύο προγράμματα σε ασφαλιστικά και σε θέματα οργάνωσης & διοίκησης επιχειρήσεων.

Οι στόχοι που έχουν τεθεί είναι υψηλοί και ρεαλιστικοί ταυτοχρόνως. Η προσπάθεια όλων μας είναι να συνεχίσει το Ινστιτούτο να προσφέρει πραγματική, σύγχρονη και αποτελεσματική εκπαίδευση τόσο στους υπαλλήλους των εταιριών όσο και σε όλο τον κλάδο (υποψήφιοι διαμεσολαβούντες, πράκτορες, ασφαλιστικοί σύμβουλοι κ.λ.π.) και σε συναφείς κλάδους (π.χ. εκπαίδευση τραπεζικών σε ασφαλιστικά προγράμματα).

Αξιοποιώντας στο έπακρο τη μέχρι σήμερα πορεία και την πολύ καλή υποδομή του ΕΙΑΣ, προσβλέπουμε σε ένα μέλλον όπου το Ινστιτούτο θα είναι οικονομικά αυτοδύναμο έχοντας την ειλικρινή και συνεχή συμπαράσταση των μελών του.

Σύμφωνα με το νέο Καταστατικό του ΕΙΑΣ οι συνδρομητές είναι πλέον Συνδεδεμένα Μέλη του ΕΙΑΣ, με δικαίωμα συμμετοχής και λόγου στις Γενικές Συνελεύσεις του ΕΙΑΣ.

Το ΕΙΑΣ προσφέρει στα συνδεδεμένα μέλη του:

  • Ενημέρωση για όλες τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες του ΕΙΑΣ και προτεραιότητα εγγραφής στα προγράμματά του.
  • Ειδική τιμή  στα δίδακτρα των υπαλλήλων των Εταιριών, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στα ετήσια & βραχυχρόνια προγράμματα του ΕΙΑΣ, έκπτωση έως και 30%.
  • Ειδική τιμή στα δίδακτρα για πολλαπλές συμμετοχές των υπαλλήλων των Εταιριών (επιπλέον έκπτωση από 15% - 30%).
  • Έκπτωση στα ενδοεπιχειρησιακά προγράμματα που μπορεί να πραγματοποιήσει το ΕΙΑΣ για τους υπαλλήλους των Εταιριών έως και 50%.
  • Προβολή (Link) των Εταιριών, εφ΄όσον το επιθυμούν στο site του ΕΙΑΣ.
  • Δυνατότητα χρήσης των αιθουσών του ΕΙΑΣ, για τις εκπαιδευτικές ανάγκες των Εταιριών, έναντι συμβολικού ποσού.
  • Επιδότηση των προγραμμάτων του ΕΙΑΣ για την εκπαίδευση του προσωπικού των Εταιριών, μέσω του ΟΑΕΔ-ΛΑΕΚ. Οι υπηρεσίες του ΕΙΑΣ αναλαμβάνουν να σας βοηθήσουν στη διαδικασία υποβολής αίτησης στον ΟΑΕΔ για την επιδότηση των προγραμμάτων.